Home

Translate this website

 
 

LIVE AUDIO IN TEST FASE

audiotest ec_promotions_audio_large.png

Deze TEST-pagina geeft niet alleen de mogelijkheid om nu ook weer ‘WereldWijd’ ’s zondags de PI2DFT-Repeaterronde’LIVE’te beluisteren, maar ook een scala aan andere audiotests.

Zo kunnen o.a. uitzendingen van radiozendamateurs en rondes via HF, VHF/UHF beluisterbaar gemaakt worden en van de nieuwe ontwikkeling ‘PI1DFT-DMR’.

Op dit moment zullen in testfase op (on-)regelmatige tijkden experimenten ten gehore worden gebracht, waarvan we graag audiotestrapporten ontvangen.

 TIP: Mocht de streaming na verloop van tijd gaan ‘bufferen’, klik dan even op de playknop en luister weer verder, of ververs eenvoudig de pagina.

 Uw reactie en/of audiorapport wordt zeer op prijs gesteld.

 

Live: verkeerscentrale scheepvaart Scheveningen

 

Reddingboot: Scheveningen, Ter Heijde & Kustwacht

  • Kitty Rossmale Nepveu Scheveningenjpg
  • Kitty Rossmale Nepveu Scheveningen 3jpg
  • Kitty Rossmale Nepveu Scheveningen 2jpg
  • Kitty en Barend in Actiejpg
  • George Dijkstra Ter Heijdejpg
  • George Dijkstra  Ter Heijdejpg
 

U Luistert naar onderstaande kanalen.

Kanaal  Freq  Beschrijving
16 156.800  Nood, spoed, veiligheid en aanroepkanaal.
21 161.650  Verkeersbegeleiding Scheveningen.
08 156.400  Nautisch intership verkeer.
67 156.375  Opsporing & Redding (SAR)
12 156.000  Havenoperaties.
83 161.775  Kustwacht.

Bekijk hier de laatste alarmmeldingen van de KNRM: KLIK HIER
(Bron: http://www.p2000-online.net)

 

 

Inmelden voor de borrelronde kan bij Jos met Email. Adres= inmelden@borrelronde.nl

 
Zo.26-3-2017 om 16.30MEZT = 14.30UTC: HAAGLANDENborrelRONDE - 693 MET VERMINDERD VERMOGEN = Netleider PA1JOS kan deze zondagmiddag helaas niet met vol vermogen via de PI3RAZ Zoetermeerse repeater de HBR-693 leiden, maar slechts met enkele Milliewatts !..., zodat er een hoger ruisgetal te horen zal zijn. Mocht het op een gegeven moment helemaal niet gaan lukken, dan zal de HBR-693, na aankondiging, op de HF-10 MTR-Band = 28,700 MHz in USB-mode worden voortgezet. Anders wordt de 10 MTR alleen gebruikt om uit te luisteren, zonder inmelden, maar wel aan het eind van de ronde, zoals gebruikelijk. = LET OP: Luisteraars in landen van de wereld, die GEEN zomertijd invoeren, moeten er rekening mee houden, dat de HBR's in vervolg één uur eerder dan gewoonlijk beginnen. Luistervinken kunnen WereldWijd dus via deze website en het audiokanaal zoals gewoonlijk meeluisteren, maar dan wel één uur eerder afstemmen. Voor de TEAMSPEAK-luisteraars in het buitenland geldt uiteraard hetzelfde. We wensen deze zomerperiode weer veel luisterplezier en alle zendamateurs worden hartelijk uitgenodigd om actief aan de ronde deel te nemen; tot werkens. (Hoofdredacteur)
 

BEVEILIGINGSWAARSCHUWING OF ZIE JE HIERBOVEN GEEN WEBPLAYER.

Download dan hier het PDF BESTAND voor uitleg hoe je mixed content in kunt schakelen in Internet Explorer, Google Chrome, Firefox.

 
Free counters!
 

Klik hier voor terug naar boven